Uskoro novi stambeno-poslovni kompleks u beogradskoj opštini Voždovac: Panorama Voždovac. Planirano je da gradnja bude završena do septembra 2019. godine.

Kompanija “Alpros” počela je pripremne radove na izgradnji stambeno-poslovnog kompleksa “Panorama Voždovac”, bruto površine 24.108 kvadratnih metara.

Kompleks će se nalaziti na Trošarinina uglu Ulice vojvode Stepe i Kružnog puta Voždovačkog, delu Voždovca koji bi, u narednih nekoliko godina izgradnjom novih projekata i ulaganjem u infrastrukturu, trebalo da doživi preporod.
Kompleks “Panorama Voždovac” obuhvata četiri lamele sa ukupno 187 stambenih jedinica raznih struktura i 6 maloprodajnih jedinica u prizemlju sa komercijalnom namenom.

Stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanovi su moderno koncipirani, odlikuje ih izuzetna funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi, osećaj privatnosti i udobnosti, velika osvetljenost i izbor vrhunskih materijala gradnje i završne obrade.

Ovaj stambeno-poslovni kompleks imaće i podzemnu garažu u tri nivoa.
Između lamela predviđen je ozelenjeni parkić.

Gradnja kompleksa će imati tri faze. U okviru prve gradiće se podzemne etaže ispod celog placa i prve dve lamele. Rok za završetak prve faze je septembar 2018. godine a za završetak celog kompleksa septembar 2019.

Ukupna vrednost investicije je 13 miliona evra, a projekat se finansira uz podršku ProCredit banke.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji “West Properties”, a svim zainteresovanim kupcima će uskoro biti dostupan i prodajni salon na samoj lokaciji gde će moći da dobiju sve potrebne informacije i vide uzorke enterijera.
Prodajni salon će svim zainteresovanim kupcima otvoriti vrata u drugoj polovini jula.

Izvor: mondo.rs | 28.06.2017.