Prodaja

EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK PRODAJE

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji West Properties, koja nudi kompletnu podršku na tržištu nekretnina. Osnovana 2001. godine, West Properties se razvila u prepoznatljivu i uglednu kompaniju za nekretnine koja sarađuje sa vrhunskim investitorima i učestvuje u razvoju I komercijalizaciji brojnih stambeno-poslovnih objekata na različitim destinacijama u zemlji I regionu. Cilj kompanije je da profesionalnim pristupom nađe najbolje rešenje za svoje klijente.

Imajući u vidu da kupovina stana predstavlja jedan od najvažnijih događaja u životu, koji sa sobom nosi i veliku radost i veliki stres, kompanija West Properties svojim stručnim i profesionalnim pristupom pruža najviši nivo usluga održavajući pri tom direktnu i otvorenu komunikaciju sa klijentima u svim fazama kupoprodajnog procesa.

Naše iskustvo i stručnost su Vam na raspolaganju počev od prezentacije raspoloživih stanova, odabira najbolje strukture stana za Vas, pružanja administrativne, finansijske i pravne podrške, asistencije u opremanju, pa sve do primopredaje ključeva I Vašeg useljenja u novi dom.

Pozivamo Vas da posetite našu prodajnu kancelariju i u direktnom razgovoru sa našim agentima dobijete sve neophodne informacije i korisne savete, da bi sebi i svojim najmilijima obezbedili zdrav, udoban i komforan život.

www.westproperties.rs