Stanovi

STANOVI

Kompleks Panorama Voždovac obuhvata četiri lamele sa ukupno 187 stambenih jedinica raznih struktura: od garsonjera do četvorosobnih stanova, površine od 27 m2 do 95 m2.

Stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanovi su moderno koncipirani. Odlikuje ih izuzetna funkcionalnost sa optimalnim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba, kao i osećaj privatnosti, udobnosti i osvetljenosti.

Stanovi su projektovani sa otvorenim i dominantnim dnevnim zonama koje nude raznolika enterijerska rešenja. Koncept energetske efikasnosti objekata obezbeđen je primenom kvalitetnih građevinskih materijala i stolarije za toplotnu zaštitu

Panoramski pogled iz velikog broja stanova na širi gradski pejzaž čini Panoramu Voždovac jednom od najatraktivnijih adresa u Beogradu.

SVE JE U DETALJIMA

Kvalitet bez kompromisa važi za sve stanove u kompleksu Panorama Voždovac.

Od trenutka kada uđete u svoj ugodan i prostrani stan, primetićete da je velika pažnja posvećena svakom detalju. Raspored prostorija i dizajn enterijera stanova u kompleksu Panorama Voždovac, osmišljeni su sa ciljem postizanja sve što veće funkcionalnosti i udobnosti za sve buduće stanare.

Vrhunski materijali gradnje i završne obrade vidljivi su na svakom koraku. Ukoliko ipak želite sami da učestvujete u osmišljavanju svog prostora, postoji mogućnost izbora materijala u okviru definisanog standarda završnih radova i opreme kao I mogućnost ugrađivanja najluksuznije opreme iz asortimana dobavljača uz doplatu razlike u ceni.

Planovi stanova

Odaberite lamelu za koju želite da pogledate planove stanova:

Lamela 2
Lamela 1